Essi AB

BLÄSTRING PULVERLACK PLASMASKÄRNING RÖRBOCKNING Komplett verkstad sedan 1987

Legotillverkning 

Vi har under årens lopp gjort det mesta till diverse kunder. Fina grejer, komplicerade eller rätt och slätt praktiska saker för att underlätta vardagen.
Från vårt område levereras en helt färdig produkt-konstruktion, tillverkning, lackering och montering. Det är  miljösmart och budgetvänligt tycker våra kunder.  

Hur går det till?

Kunden bestämmer vad som skall göras. En del  kunder  vet exakt hur de vill ha allt och kommer med en ritning en del har bara en skiss och vill veta om olika matrerial mm.
Ibland  är det lite problem som måste utvecklas för att kunna tillverkas.
Då kommer Sven-Eric in i bilden. Han är expert på att hitta lösningar. 

Fräsning, 3d-skrivarjobb och 3-dimensionella ritningar

Vår nya företagare på Ulunda , Jan Köngäs, kan utföra det mesta med sin maskinpark och skarpa hjärna. Jan  gör ritningar 3-dimensionellt  till tekniskt , avancerad maskinutrustning ,  husritningar och övriga kundönskemål. 


Här är ett exempel på en produkt som skapats i 

3D-skrivaren, t o m gängorna fungerar. 

Kaffemuggen ger en vink om storleken på produkten.
Bilden nedan visar en specialtillverkad produkt till en kund som behövde en lösning på att undvika  dyrbara stopp i produktionen. Produkten är framställd i 3D-skrivaren.

 

 

 

 

 Bilderna ovan visar en produkt som kantpressats utan att få  repor- tack vare ett eget framtaget verktyg. Observera även de mjuka kanterna - inget vasst här inte- Janne på Ulunda Teknik AB kan sin sak.


Här är en skylt som Ulunda Teknik AB har  tillverkat till en kund.